2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA YAPILAN BAŞVURU SONUÇLARI

26 Temmuz 2024 Cuma

Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Dikkatine:
 *Kesin kayıt tarihleri29 Temmuz 2024 – 02 Ağustos 2024 (Saat 09.00-12.00/13:00-16.30)
 * Kesin Kayıtlar Şahsen (veya noter onaylı vekâletname ile) yapılacaktır.
 * Şahsen kesin kayıtlarda onaylanacak belgeler (Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi ve Lisans Transkripti) aslı ibraz edilmek şartıyla Enstitü tarafından onaylanır.
 * İstenilen belgeler aslı gibidir yapılmış olsa bile (noter onaylı olanlar hariç) aslının ibrazı zorunludur.
 * Eksik evrak ile kesinlikle kayıt yapılmayacaktır.

KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Yüksek Lisans Programlarına Kayıt İçin Gerekli Belgeler Doktora Programına Kayıt İçin Gerekli Belgeler
1. Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi aslı ve fotokopisi veya e-devlet mezuniyet belgesi
2. Lisans Transkripti aslı ve fotokopisi veya e-devlet transkript belgesi
3. ALES belgesi (son beş yıl içinde alınmış)
4. T.C. Kimlik fotokopisi
5. Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgesi (varsa son beş yıl içinde alınmış)
6. Askerlik Durum Belgesi (erkek öğrenciler için yeni tarihli askerlik şubesinden veya e-devletten alınmış) veya terhis belgesi
7. 3 Adet 4,5×6 cm’lik vesikalık fotoğraf (kılık-kıyafet yönetmeliğine uygun, son 6 ay içinde ve adayın kolaylıkla tanınmasına imkân verecek şekilde)
8. Öğrenci Bilgi Formu (Kesin kayıt esnasında doldurulacaktır)
1. Yüksek Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi aslı ve fotokopisi veya e-devlet mezuniyet belgesi
2. Yüksek Lisans Transkripti aslı ve fotokopisi veya e-devlet transkript belgesi
3. ALES belgesi (son beş yıl içinde alınmış)
4. Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgesi (son beş yıl içinde alınmış)
5. T.C. kimlik fotokopisi
8. Öğrenci Bilgi Formu (Kesin kayıt esnasında doldurulacaktır)

*Derse yazılımlar (Ders Kaydı) 02-08 Eylül 2024 tarihleri arasında Anabilim Dalı Başkanı ile görüşüldükten sonra Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden online olarak yapılacaktır.
  Hızlı Bağlantılar altındaki “Öğrenci Bilgi Sistemi Şifre Alma” menüsünden şifre alınması gereklidir (Karşısında Öğretim Elemanı olmayan ders seçilmeyecektir).