Türkiye Mezunları Bilgi Formu

27 Temmuz 2022 Çarşamba

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar  Başkanlığının Türkiye Mezunları Programı kapsamında yürüttüğü faaliyetler arasında mezun buluşmaları düzenlenmesi, mezunlara istihdam olanakları sağlanması, kariyer gelişimlerine katkı sağlayacak eğitim programları gerçekleştirilmesi, Türkiye Mezun Ödülleri programının düzenlenmesi, mezun dernekleri kurulum ve faaliyetlerinin Başkanlığımızca desteklenmesi gibi çeşitli faaliyetler yer almakta olup bu bağlamda uluslararası öğrencilerin mezuniyetleri aşamasında mezun bilgi formunu www.turkiyemezunlari.gov.tr  adresine girerek Türkiye Mezunları Portalına (TMP)  üye hesaplarından dijital ortamda doldurup indirmeleri ve üniversitelerin ilgili birimlerine teslim etmeleri gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi aşağıda yer almaktadır.

Mezuniyet Bilgi Formu için tıklayınız.....