2021-2022 GÜZ DÖNEMİ COVİD-19 NEDENİYLE KAYIT DONDURMA TALEBİ HK.

18 Ekim 2021 Pazartesi

Küresel salgın süreci kapsamında Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından hazırlanan “Küresel Salgında Eğitim ve Öğretim Süreçlerine Yönelik Uygulamalar Rehberi-2021”de kayıt dondurmaya ilişkin belirtilen “Uygulama ağırlıklı programlarda yer alan yükseköğretimin tüm kademelerindeki öğrencilerin, salgının bölgesel ve yerel seyri dolayısıyla uygulamalara katılmak istememesi ve kayıt dondurmak istemeleri halinde, bu istekleri değerlendirmeye alınmalıdır.” ve “Tez aşamasında olan lisansüstü öğrenciler, tez danışmanının da görüşü alınması kaydıyla üniversite yönetim kurulunun olumlu görüşüne binaen kayıt dondurma işleminden yararlanabilirler” ibareleri gereği kayıtlı öğrencilerin 2021-2022 GÜZ DÖNEMİ İÇİN Covid-19 nedeniyle kayıt dondurma taleplerinin  05 Kasım 2021 tarihine kadar Enstitümüze ulaştırılmalıdır.
Öğrencilerin bilgisayar ortamında doldurup imzaladıkları "Covid-19 Nedeniyle Kayıt Dondurma İstem Dilekçesi"ni danışmanlarına imzalatıp Anabilim/Anasanat Dalı Başkanlıkları tarafından üst yazıyla Enstitüye ulaştımaları gerekmektedir. 05 Kasım 2021 tarihinden sonra gelen talepler işleme alınmayacaktır.

Covid-19 Nedeniyle Kayıt Dondurma İstem Dilekçesi için TIKLAYINIZ....