2020-2021 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlara Kayıt Hakkı Kazananların İlanı

21 Eylül 2020 Pazartesi

KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN DİKKATİNE
  • Kesin kayıt tarihleri;
Beden Eğitimi ve Spor Tezli Yüksek Lisans Programı için: 22-23 Eylül 2020
Tıbbi Biyokimya ve Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Tezli Yüksek Lisans Programları için: 24-25 Eylül 2020
Tarihleri arasında ilan metninde belirtilen belgelerle birlikte şahsen başvuru(noter vekaleti verilmiş olanlar hariç) ile yapılacaktır.

YÜKSEK LİSANS KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER
T.C. UYRUKLU ÖĞRENCİLER İÇİN

1.Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi aslı ve fotokopisi; veya e-devlet mezuniyet belgesi
2.Lisans Transkripti aslı ve fotokopisi
3.ALES belgesi
4.Nüfus cüzdan fotokopisi (aslını göstermek koşuluyla)
5.Erkek öğrenciler için askerlik durum belgesi (Yeni tarihli askerlik şubesinden veya e-devletten alınmış) veya terhis belgesi
6.4 Adet 4,5×6 cm’lik vesikalık fotoğraf(kılık-kıyafet yönetmeliğine uygun, son 6 ay içinde ve adayın kolaylıkla tanınmasına imkân verecek şekilde)
7.Öğrenci Bilgi Formu (Kesin kayıt esnasında doldurulacaktır)
8.Lisansüstü Ön Kayıt Başvuru formunun çıktısı

• Eksik evrak ile “KESİNLİKLE” kayıt yapılmayacaktır.
  • Derse yazılımlar(Ders Kaydı) 5-9 Ekim 2020 tarihleri arasında Anabilim Dalı Başkanı ile görüşüldükten sonra yapılacaktır.(Karşısında Öğretim Elemanı olmayan ders seçilmeyecektir.)
  • Derse yazılım Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden online olarak yapılacaktır. Hızlı Bağlantılar altındaki “Öğrenci Bilgi Sistemi Şifre Alma” menüsünden şifre alınması gereklidir.
Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin listesine ulaşmak için tıklayınız..