2018-2019 Bahar Yarıyılı Mülakat Sonuçları

24 Ocak 2019 Perşembe

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Mülakat Sonuçları (Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar) için tıklayınız...

MÜLAKATTA BAŞARILI OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE

·         Kesin kayıtlar 04-06 Şubat 2019 tarihleri arasında ilan metninde belirtilen belgelerle birlikte şahsen başvuru(noter vekaleti verilmiş olanlar hariç) ile yapılacaktır.

·         Eksik evrak ile “KESİNLİKLE” kayıt yapılmayacaktır.

·         Derse yazılımlar(Ders Kaydı) 04-08 Şubat 2019 tarihleri arasında Anabilim Dalı Başkanı ile görüşüldükten sonra yapılacaktır.(Karşısında Öğretim Elemanı olmayan ders seçilmeyecektir.)

·         Derse yazılım Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden online olarak yapılacaktır. Hızlı Bağlantılar altındaki “Öğrenci Bilgi Sistemi Şifre Alma” menüsünden şifre alınması gereklidir.